Sund ekonomi – Sund hälsa!

Vårt syfte med att ha en aktiekurs
Nu tänker du kanske att det verkar lite underligt att Wanjan har en aktiekurs. Men vårt syfte är ju att bidra till att förbättra hälsan och vi menar att ekonomin också har betydelse för hur vi mår. En god ekonomi som bygger både på arbetsinkomster och passiva inkomster från aktier minskar stressen. Dessutom kan ett långsiktigt sparande leda till att en längre fram i livet kan unna sig att arbeta mindre. Då kan du njuta mer av livet, umgås mer med vänner och familj osv. En annan tanke med aktiesparande är att det kan vara ett sätt att få en bättre ekonomi ifall du riskerar att få en låg pension. Men det allra bästa med aktiesparande är att det är så intressant och spännande att följa hur moderna företag kämpar i hård konkurrens. Maila till wanjan@wanjan.se om du är intresserad av att delta i en aktiekurs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *