Wanjan Thaimassage vill förbättra din hälsa

Vårt syfte med Wanjan Thaimassage
Vi vill bidra till att förbättra mäns och kvinnors hälsa. Det vill vi göra med olika typer av thaimassage. Dessutom hoppas vi att våra kunder ska få förutsättningar att bli mer kreativa när de har fått uppleva våra behandlingar. När stressen minskar och kropp och hjärna slappnar av så blir det naturligtvis mycket lättare att komma på nya idéer. Ett annat syfte är att bidra till cancerforskning så därför kommer vi att ge 5% av vinsten till det ändamålet. Vi kommer även att satsa på att vara ett hållbart och seriöst företag.

Vårt läge
Vi har valt att vara verksamma mitt i Västra hamnen. Vi tycker att det är roligt att starta ett nytt företag där det är mycket som händer och sker. Vi tror att det kan inspirera även oss till att bli ett bra företag och att det kan leda till att våra produkter håller en god kvalitet. Dessutom finns det många företag i Västra hamnen som arbetar med media, produktutveckling och olika typer av IT-tjänster mm. Dessa företag behöver alla medarbetare som är kreativa i sitt arbete. Då tänker vi att våra tjänster kan bidra till att det går lätt att vara kreativ. Så kom till oss och bli avslappnade och rika på idéer! Dessutom känner vi på oss att det kan finnas många i Västra hamnen som gärna vill belöna sig själva med lite skön lyx i vardagen.

Vårt syfte med att ha en aktiekurs
Nu tänker du kanske att det verkar lite underligt att Wanjan har en aktiekurs. Men vårt syfte är ju att bidra till att förbättra hälsan och vi menar att ekonomin också har betydelse för hur vi mår. En god ekonomi som bygger både på arbetsinkomster och passiva inkomster från aktier minskar stressen. Dessutom kan ett långsiktigt sparande leda till att en längre fram i livet kan unna sig att arbeta mindre. Då kan du njuta mer av livet, umgås mer med vänner och familj osv. En annan tanke med aktiesparande är att det kan vara ett sätt att få en bättre ekonomi ifall du riskerar att få en låg pension. Men det allra bästa med aktiesparande är att det är så intressant och spännande att följa hur moderna företag kämpar i hård konkurrens. Maila till wanjan@wanjan.se om du är intresserad av att delta i en aktiekurs.

Klicka gärna vidare till det du är intresserad av i menyn. Om du vill boka tid så gör du det genom att klicka på "Boka tid" i menyn.

Varmt välkommen till Wanjan Thaimassage!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *