_dsc0610

Om Wanjan

Vårt syfte

Wanjan vill bidra till att förbättra mäns och kvinnors hälsa. Det vill vi göra med olika typer av thaimassage. Dessutom hoppas vi att våra kunder ska få förutsättningar att bli mer kreativa när de har fått uppleva våra behandlingar. När stressen minskar och kropp och hjärna slappnar av så blir det naturligtvis mycket lättare att komma på nya idéer. Ett annat syfte är att bidra till cancerforskning så därför kommer vi att ge 5% av vinsten till det ändamålet. Vi kommer även att satsa på att vara ett hållbart och seriöst företag.

Vårt läge

Vi har valt att vara verksamma mitt i Västra hamnen. Vi tycker att det är roligt att starta ett nytt företag där det är mycket som händer och sker. Vi tror att det kan inspirera även oss till att bli ett bra företag och att det kan leda till att våra produkter håller en god kvalitet. Dessutom finns det många företag i Västra hamnen som arbetar med media, produktutveckling och olika typer av IT-tjänster mm. Dessa företag behöver alla medarbetare som är kreativa i sitt arbete. Då tänker vi att våra tjänster kan bidra till att det går lätt att vara kreativ. Så kom till oss och bli avslappnade och rika på idéer!
Dessutom känner vi på oss att det kan finnas många i Västra hamnen som gärna vill belöna sig själva med lite skön lyx i vardagen.

GDPR - Dataskyddsförordningen
Vi följer de regler som finns om skydd av personuppgifter så ni kan vara helt trygga när ni lämnar mailadress och mobilnummer på bokningssidan. Läs mer på GDPR